Gode vaner

VaneCoaching

Gennem VaneCoaching finder vi ind til netop dine udfordringer i forhold til vægttab. Sammen finder vi frem til de løsninger som er rigtige for dig.

I vanecoaching handler det om at tage små skridt og finde konkrete handlinger som en efter en vil føre dig frem mod dit mål.

Du arbejder med dine forhindringer og ser på muligheder i stedet for begrænsninger.

VaneCoaching

At tabe kilo kan være svært – men at holde vægten efter et vægttab kan være mindst lige så svært.

Mange oplever at de gang på gang at falder tilbage i de gamle vaner, og derfor tager de tabte kilo på igen – og måske endda lidt ekstra kilo? 

Gennem VaneCoaching finder vi ind til netop din motivation for konkrete små ændringer, med stor virkning i dit liv.

Du arbejder med det der forhindrer dig i at nå dine mål, får nedbrudt forhindringerne og ser på muligheder i stedet for begrænsninger. En efter en indfører du nye gode vaner, som sikrer at du kan holde fast i din nye livsstil og det vægttab du har opnået gennem processen. Du får vaner som varer ved.

I VanecCoaching er det dig der finder svarene.  Jeg hjælper dig på vej med mine nysgerrige spørgsmål, og vil selvfølgelig også give dig et råd, hvis du har brug for det.

VaneCoaching. Gennem VaneCoaching finder vi ind til netop din motivation for konkrete små ændringer, med stor virkning i dit liv.