Tak for din tilmelding til mit nyhedsbrev

Nu mangler der blot et par step

før guiden lander i din indbakke

Step 1: Tjek din mail indbakke

Kig i indbakken i det mailprogram du har brugt til din tilmelding.

Step 2: Åben bekræftelsesmailen

Find mailen sendt fra mig – Lenette. Mailen har titlen “Så mangler du blot at bekræfte din tilmelding” og er sendt fra Lenettes – Vægttab og sunde vaner.

Step 3: Klik på linket i mailen

Når du har bekræftet din tilmelding er du i mål. Om lidt lander mailen med din guide: Vejen til varigt vægttab i din indbakke.

“Lenettes høje faglige niveau har givet os en tryghed og har klædt os på til at kunne klare os på egen hånd. Hendes personlige erfaringer virker meget motiverende, og hun har altid inspirerende forslag til nye kost- og motionsvaner, der er overskuelige i en hektisk hverdag”

Tidliger vægttabsklienter

Om mig

Lenette Grønning Jørgensen Professionsbachelor i Ernæring og sundhed

Lenette Grønning Jørgensen

I mine vægttabsforløb kommer jeg rundt om hele mennesket, og de mange problemstillinger der er i forhold til vægttab og godt helbred.

Jeg brænder for at hjælpe med at opnå vægttab – og med at slutte fred med maden.

Som uddannet Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, VaneCoach, Overspisningscoach og Positiv Psykologi Vejleder, har jeg mange kort på hånden, og jeg har hjulpet mange med at opnå vægttab og ro omkring mad og måltider, på netop den måde der passer til dem. Jeg vil også gerne hjælpe dig.

Jeg håber du synes om min guide.

Venlig hilsen Lenette

Lenettes – Vægttab og sunde vaner