Personlig træning i Fjerritslev, Jammerbugt kommune

Personlig træning

Motivation til motion

Kom godt i gang med motion uden skader

Bliv mere aktiv og få mere energi

Prøv noget nyt og få et andet resultat

Jeg står klar som din personlige træner og motivator

Træn med mig

Som din personlige træner vil jeg tage udgangspunkt i DIG – og i dit nuværende niveau. Det er vigtigt at gå frem i et tempo som passer dig. Inden første træning forventningsafstemmer vi i forhold til hvor meget tid du vil afsætte til træningen og hvilken form for træning du godt kan lide. Jeg vil vejlede dig i hvad din krop vil have det godt med, ud din nuværende fysiske formåen. 

Efter samtalen udarbejder jeg en plan for din træning på kort og på lang sigt. 

Jeg vil hjælpe dig godt i gang med din træning, vejlede dig, demonstrere øvelserne for dig og sikre at du udfører aktiviteterne korrekt, så du ikke bliver skadet.

I forbindelse med træningen vil det være muligt at drøfte spisevaner, og få generelle råd om mad og drikke. Du kan blive vejet og få lavet bodyscanning som viser dine forbedringer gennem forløbet.

Jeg vil være din støtte i processen – også de dage hvor det er svært at komme i gang.

Trænings muligheder

Trænings muligheder

Træningen kan f.eks. tilbydes som morgentræning i tidsrummet fra 6 – 9 i Fjerritslev motionscenter, men kan også være på andre tidspunkter af dagen og andre steder efter aftale. 

Træning kan også være ude i naturen fx. som kombineret løbe- og styrketræning.

Kontakt mig for en gratis samtale, hvor vi finder vejen frem for dig

Pris: 5 personlig træning 2800,- / 10 personlig træning 5000,-

Du sparer 600 kroner ved køb af 10 gange.

Beløbet kan betales i rater

Fordelene ved træning er mange

Træning kombineret med kostomlægning er en effektiv vej til vægttab, som gør vægttabet både hurtigere, nemmere og sundere. Din forbrænding bliver højere og din muskelmasse bevares, så det er fedt og ikke muskler du taber

Og træning er fantastisk for humøret

Jeg har haft forløb med mange, som gennem vægttab og øget fysisk aktivitet har opnået både større velvære og bedre helbred. Nogle har endda nedsat eller er stoppet med medicin ved bla. højt blodtryk, højt kolesterol og type 2 diabetes – selvfølgelig altid i samråd med deres læge. 

Og som ekstra bonus

Træner du får du meget nemmere ved at fastholde dit vægttab