Kostvejledning og VaneCoaching

Varigt vægttab – med mad du kan lide

Vil du have min støtte i et længere forløb, hvor vi arbejder med både kost- og vaneændringer?

Hvor vi får fjernet de forhindringer, som kan spænde ben for dit vægttab, men bygger videre på det der virker godt for dig.

Et individuelt forløb er som navnet siger individuelt og personligt, og vil blive tilpasset dig og det du har behov for hjælp til i forhold til vægttab og sund livsstil.

Alle forløb starter med en grundig samtale, om dig og dine udfordringer i forhold til vægttab, og om hvordan din hverdag ser ud nu og hvad du gerne vil opnå med forløbet hos mig. 

Du vil blive vejet, få lavet og gennemgået en bodyscanning og vi opstiller i fællesskab mål for forløbet og for dit vægttab. Når du går fra mig har vi aftalt første skridt i forløbet, så du kommer godt fra start.

I de efterfølgende samtaler arbejder vi os ind på løsningen af netop din udfordring, og vi går i dybden der hvor det giver mest mening og bedst resultat på sigt. Områderne vi arbejder med er med udgangspunkt i min 4V-model: viden, vaner, velvære og værdi.

I samtalerne anvender jeg redskaber fra både kostvejledning og vanecoaching.

Du kan læse mere om indhold og pris under billederne.

Kostvejledning

Kostvejledning

For at kunne træffe valg og fravalg er det nødvendigt at have basisviden på plads. Et forløb vil derfor som udgangspunkt indeholde kostvejledning i forhold til hvad det vil være godt at spise, både med henblik på vægttab, men også for dit helbred og livskvalitet i øvrigt. Ud fra mit kendskab til dig kan jeg give forslag til alle dagens måltider – tilpasset til dig og din hverdag. Jeg besvarer alle de spørgsmål du har i forhold til fakta omkring mad. Jeg oplever at mange er i tvivl om, hvad de skal spise, og forvirrede over al den information, som findes på de sociale medier. Det vil jeg gerne hjælpe med at få ro omkring.

VaneCoaching

Det er nemt at falde tilbage i de gamle vaner, både under og efter et vægttabsforløb. Det er derfor altid en godt, at være bevidst om sine vaner og evt. arbejde på at få nye vaner. Gennem samtalerne finder vi frem til de vaner, som kan spænde ben for dit vægttab. En for en tager vi fat netop der, hvor du er motiveret for vaneændringer og hvor det vil give resultat. Du bryde forhindringer og finder frem til hvordan du kan fastholde de nye vaner. Efter hver samtale ved du præcis hvad du vil gå hjem og gøre, for at komme dit mål nærmere. Et skridt af gangen – frem mod et varigt vægttab.

Mere madro

Kredser dine tanker meget omkring mad og vægt? Så meget at det generer dig? Spiser du meget ujævnt fordelt hen over dagen og bruger du mad som trøst, hvis du er i en svær situation? Sætter du mange regler op for dig selv i forhold til hvad du må / ikke må spise. Har du svært ved at mærke og respektere sult og mæthed? Undlader du i perioder at spise noget bestemt – hvorefter du “falder i” og overspiser af netop det samme?

Kan du nikke ja til et eller flere af disse udsagn, så kom trygt til mig. Jeg har forskellige metoder, som kan lede dig frem mod mere madro – med vægttab og velvære for øje. 

Vægttab og vaneændringer tager tid.

Derfor tilbydes Kostvejledning og VaneCoaching som forløb

De 3 første samtaler med 1 uge mellem møderne mens de næste kan være med 2 uger imellem, Dermed er der tid til at afprøve og indarbejde de ændringer der aftales.

10 samtaler svarer dermed ofte til mindst 15 ugers forløb

Pris:  5 samtaler: 2800,- / 10 samtaler: 5000,-

Du kan betale i rater, uden ekstra omkostninger

Du sparer 600,- ved køb af 10 samtaler

Kostvejledning for par i samme husstand

Ønsker I at komme til kostvejledningssamtaler sammen, som ægtepar eller samlevende, er I meget velkommen til det. Én person betaler normalpris – den anden person betaler halv pris af normalprisen. Tiden til samtalerne forlænges med ca. 50 % og I oprettes begge i systemet med jeres egen profil. Kontakt mig hvis I vil høre mere om denne mulighed.

Vejning og samtale ved vægten (15 minutter)

Har du tabt dig allerede – eller er du godt på vej til det på egen hånd? Måske har du alligevel brug for en kontrolvejning ind imellem.

Mange føler det motiverende at blive vejet hos en professionel med jævne mellemrum. 

Hos mig bliver du aldrig mødt med en løftet pegefinger eller bebrejdelse. Jeg vil bakke dig op i din proces og vil give dig et godt råd og ny inspiration, hvis du har brug for det.

Så kom trygt til vejning og samtale ved vægten hos mig. 

Første og sidste gang i forløbet får du lavet en bodyscanning med en strimmel, så du kan selv kan gå hjem og data for meget mere end din vægt. Der medfølger en vejledning til strimlen.

Pris: 5 klip: 1125,- / 10 klip: 2000,-