Kostvejledning og VaneCoaching

Varigt vægttab – med mad du kan lide

Vil du have min støtte i et længere forløb, hvor vi arbejder med både kost- og vaneændringer?

Hvor vi får fjernet de forhindringer, som kan spænde ben for dit vægttab, men bygger videre på det der virker godt for dig.

Et individuelt forløb er som navnet siger individuelt og personligt, og vil blive tilpasset dig og det du har behov for hjælp til i forhold til vægttab og sund livsstil.

Alle forløb starter med en grundig samtale, om dig og dine udfordringer i forhold til vægttab, og om hvordan din hverdag ser ud nu og hvad du gerne vil opnå med forløbet hos mig. 

Du vil blive vejet, få lavet og gennemgået en bodyscanning og vi opstiller i fællesskab mål for forløbet og for dit vægttab. Når du går fra mig har vi aftalt første skridt i forløbet, så du kommer godt fra start.

I de efterfølgende samtaler arbejder vi os ind på løsningen af netop din udfordring, og vi går i dybden der hvor det giver mest mening og bedst resultat på sigt. Områderne vi arbejder med er med udgangspunkt i min 4V-model: viden, vaner, velvære og værdi.

I samtalerne anvender jeg redskaber fra både kostvejledning og vanecoaching.

Du kan læse mere om indhold og pris under billederne.

Kostvejledning

For at kunne træffe valg og fravalg er det nødvendigt at have basisviden på plads. Et forløb vil derfor som udgangspunkt indeholde kostvejledning i forhold til hvad det vil være godt at spise, både med henblik på vægttab, men også for dit helbred og livskvalitet i øvrigt. Ud fra mit kendskab til dig kan jeg give forslag til alle dagens måltider – tilpasset til dig og din hverdag. Jeg besvarer alle de spørgsmål du har i forhold til fakta omkring mad. Jeg oplever at mange er i tvivl om, hvad de skal spise, og forvirrede over al den information, som findes på de sociale medier. Det vil jeg gerne hjælpe med at få ro omkring.

VaneCoaching

Det er nemt at falde tilbage i de gamle vaner, både under og efter et vægttabsforløb. Det er derfor altid en godt, at være bevidst om sine vaner og evt. arbejde på at få nye vaner. Gennem samtalerne finder vi frem til de vaner, som kan spænde ben for dit vægttab. En for en tager vi fat netop der, hvor du er motiveret for vaneændringer og hvor det vil give resultat. Du bryde forhindringer og finder frem hvordan du kan fastholde de nye vaner. Efter hver samtale ved du præcis hvad du vil gå hjem og gøre, for at komme dit mål nærmere. Et skridt af gangen – frem mod et varigt vægttab.

Mere madro

Kredser dine tanker meget omkring mad og vægt? Så meget at det generer dig? Spiser du meget ujævnt fordelt hen over dagen og bruger du mad som trøst, hvis du er i en svær situation? Sætter du mange regler op for dig selv i forhold til hvad du må / ikke må spise. Har du svært ved at mærke og respektere sult og mæthed? Undlader du i perioder at spise noget bestemt – hvorefter du “falder i” og overspiser af netop det samme?

Kan du nikke ja til et eller flere af disse udsagn, så kom trygt til mig. Jeg har forskellige metoder, som kan lede dig frem mod mere madro – med vægttab og velvære for øje. 

Vægttab og vaneændringer tager tid, hvis det skal være vedvarende. Derfor tilbydes Kostvejledning og VaneCoaching kun som forløb

De første samtaler med 1 uge mellem møderne mens de næste kan være med 2 eller flere uger imellem, Dermed er der tid til at afprøve og indarbejde de ændringer der aftales.

10 samtaler svarer dermed ofte til mindst 15 ugers forløb

Pris:  5 samtaler: 2800,- / 10 samtaler: 5000,-

Du kan betale i rater, uden ekstra omkostninger

Du sparer 600,- ved køb af 10 samtaler

For par i samme husstand

Ønsker I at komme til kostvejledningssamtaler sammen, som ægtepar eller samlevende, er I meget velkommen til det. Én person betaler normalpris – den anden person betaler halv pris af normalprisen. Tiden til samtalerne forlænges med ca. 50 % og I oprettes begge i systemet med jeres egen profil.

Kontakt mig hvis I vil høre mere om denne mulighed.

Kostanalyse og personlig kostplan

Individuel tilpasset kostplan

Er du i tvivl om hvad du skal spise, hvis du gerne vil tabe dig? Hvor meget du kan spise og hvordan måltiderne skal sammensættes og tilberedes? Synes du det er lidt af en jungle at finde rundt i alle de budskaber der findes på de sociale medier? Har du brug for inspiration til alle dagens måltider?

Så er en kostanalyse og en personlig kostplan vejen frem. 

Forløbet starter med en grundig samtale med mig om dig og dine spise- og levevaner. Du vil blive vejet, få lavet kropsanalyse og vi finde frem til dit kaloriebehov ved vægttab. 

Vi taler om hvad du plejer at spise og gøre i løbet af en dag, hvad du godt kan lide og hvad du ikke bryder dig om og vil laver en beregning på netop din normale dagskost så vi har noget at gå ud fra. Herefter vil jeg vejlede dig i forhold til dit valg af mad.

Efter samtalen udarbejder jeg en kostplan til dig, med forskellige forslag til alle dagen måltider, tilpasset dig og dit liv. 

Jeg tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og dit mål, så de ændringer du indfører, kan blive til varige ændringer og et varigt vægttab.

Efter 1 uge mødes vi igen og du får udleveret og gennemgået din kostplanen.

Efter 2 uger kommer du til vejning og samtale om forløbet. Kan du bruge kostplanen eller skal der små justeringer til?

Pris. 3000,-

Vejning og samtale ved vægten (15 minutter)

Har du allerede tabt dig – eller er du godt på vej til det på egen hånd? Har du alligevel brug for en kontrolvejning ind imellem hos en som kan holde dig lidt i hånden og give dig et kærligt skub i den rigtige retning,

Så kom til vejning og samtale ved vægten hos mig. 

Hos mig bliver du aldrig mødt med en løftet pegefinger eller bebrejdelse. Jeg vil bakke dig op i din proces og vil give dig et godt råd og ny inspiration, hvis du har brug for det.

Første og sidste gang i forløbet får du lavet en bodyscanning med en strimmel, med data for meget mere end din vægt. Der medfølger en vejledning til strimlen.

Du bestemmer selv hvor lang tid der skal være mellem vejningerne, men jeg anbefaler max. 2 uger.

Pris: 5 vejninger: 1000,- / 10 vejninger: 1700,-

Du sparer 300,- ved køb af 10 vejninger

Bodyscanning med samtale om resultatet (30 minutter)

På min professionelle Tanita vægt vil du få lavet en bodyscanning med en udskrift på strimmel. Herefter gennemgår jeg resultatet med dig og fortæller dig hvad tallene viser. Strimlen giver bla. data for:

  • Vægt
  • Fedtindhold i kilo og i %
  • Muskelmasse
  • Væske i % 
  • Visceral fat (fedt omkring de indre organer)
  • Body age (din kropsalder)
  • BMI (vægtens fordeling på kroppen)
  • BMR (din forbrænding i hvile)

Ud fra dine resultater beregner jeg dit nuværende energibehov. Ønsker du vægttab beregner jeg dit kaloriebehov ved vægttab, ud fra hvor meget du ønsker at tabe dig pr. uge. Et realistisk mål er mellem ½ og 1 kilo om ugen for de fleste.. Det jeg anbefaler er altid sundhedsmæssigt forsvarligt.

Tallene fra bodyscanningen er samtidig en indikation på hvordan din krop har det, og fortæller dig om du bør ændre din livsstil, for at bevare et godt helbred mange år frem. Er det tilfældet vil jeg vejlede dig til en god start.

Pris: 450,-  pr. gang