For virksomheder

Sunde og raske medarbejdere er en uvurderlig ressource

Medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource, og sunde og raske medarbejdere er en uvurderlig styrke.

Modsat kan sygdom nemt koste virksomheden store beløb hvert år, samtidig med at det har store menneskelige omkostninger.

Som virksomhed kan I gøre en stor forskel ved at tilbyde forskellige sundhedsfremmende tiltag for jeres medarbejdere.

Jeg vil meget gerne tilbyde min hjælp og ekspertise, med fokus på vægt, kost og fysisk aktivitet.

Sundhedstjek i virksomheden

Få besøg af mig i jeres virksomhed til sundhedstjek f.eks. en formiddag eller en eftermiddag – afhængig af hvad der passer bedst i jeres virksomhed.

I et lokale som I stiller til rådighed stå jeg klar med min Tanita vægt, blodtryksmåler, centimetermål og computer med kostberegningsprogram. Medarbejderne kommer enkeltvis ind til mig til vejning og bodyscanning og samtale om resultatet. Vi drøfter tallene og det de kan fortælle om helbredet. Giver resultatet grund til bekymring som f.eks. ved for højt blodtryk, vil jeg opfordre medarbejderen til at kontakte egen læge til yderligere kontrol.

Jeg giver gode råd og vejledning til både mad og fysisk aktivitet, med udgangspunkt i den enkeltes udgangspunkt og ønsker.

Pris: 5000,- inkl. moms og kørsel for 4 timer i virksomheden

Kostplan med opfølgning (tilkøb efter sundhedstjek)

  • Efter sundhedstjek kan medarbejderen få udarbejdet en kostplan, ud fra personlige præferencer og mål. 
  • Kostplanen kan efter behov fx være med hjertevenlige retter, retter gode ved for højt kolesteroltal og selvfølgelig kalorielette retter som er gode for et vægttab. 
  • Udgangspunktet er altid helt almindelig mad og råvarer som kan købes i almindelige dagligvarebutikker. Retterne vil blive valgt ud fra medarbejderens ønsker.
  • Efter nogle dage udleveres og gennemgås kostplanen.
  • 2 uger efter mødes vi igen til vejning og opfølgning.

Pris per deltager: 2500,- inkl. moms

Foredrag for medarbejdere

Stærk og rask gennem livet

Vi kan ikke løbe fra vores alder… og det skal vi heller ikke. 

Men alder er en ting – godt helbred noget andet og livet er nu bedst, når helbredet er i orden. Godt helbred er en betingelse for at kunne leve et liv, hvor man kan gøre det man gerne vil, sammen med dem man holder af. Hvor man kan passe dit arbejde uden for mange sygedage og for mange gener – en gevinst for både medarbejder og arbejdsgiver.

I mit foredrag:
Stærk og sund gennem livet, fortæller jeg på humoristisk vis om, hvad man selv kan gøre, for at vedligeholde et godt liv med et godt helbred. Jeg er IKKE fanatisk og mit udgangspunkt er almindelig mad og motion, hvor der er plads til lidt af det hele – både mad, drikke og afslapning. Nogle gange må man prioritere, for netop at få plads til det der virkelig betyder noget. Og for at kunne prioritere, skal man vide hvad der er op og ned i det hele og hvad man skal vælge.

Pris: 5000,- inkl. moms og kørsel

Gratis bonus til foredrag

Efter foredraget kan medarbejderne få lavet en individuel bodyscanning, og en udskrift med resultaterne

Herefter vil jeg gennemgå tallenes betydning sammen med alle, som et ekstra oplæg

Medarbejderne kan samtidíg vurdere på egne tal og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.